Vi er din lokale forhandler af pilleovne

Dianapilleovn er en virksomhed baseret i Ruds Vedby, med speciale i rådgivning, salg, installation og servicering af pilleovne, multi-brændstof kedler og vandbehandling systemer.

Takket være den store erfaring hos indehaveren, følsomhed og opmærksomhed af vores medarbejdere, kan vi altid garantere en passende løsning til ethvert behov. Vi tilbyder vores kunder en høj kvalitet af produkter fremstillet i Italien, nøje udvalgt gennem årene, som vi har været i stand til at opleve og afprøve den praktiske pålidelighed.

Vi har ikke bare sælge produkter, er vi forpligtet til at tilbyde en betydelig reel service. Du kan kontrollere den omhyggelige opmærksomhed på detaljer, fra det første møde med vores personale. en omfattende service, som vi tilbyder vores kunder består i:
– Indledende høring
– Salg af det valgte produkt
– Installation og eftersalgsservice

Vi er altid til kundernes rådighed for enhver præcisering, uddybninger, eller anden rådgivning. Vi etablerer med dig, et samarbejde baseret på tillid og pålidelighed, forsøger at aldrig skuffe deres forventninger og behov, især i de post-sales, gennem engagement, retfærdighed og gennemsigtighed.

Indehaveren, Cristiano er VVS godkendt installatør med speciale i den termiske sektor.

Vores passion for, hvad vi gør, ses i vores ydelser!

 

Kontakt os for yderligere information