Edilkamin funktioner

Alle Edilkamin-modeller har forskellige funktioner, som er angivet af følgende symboler N.B. Ikonerne udgør udelukkende symbol på funktionen; det er en god ide at kontrollere, om udstyret følger med eller fås som ekstraudstyr. Du kan eventuelt udskrive denne side og sammenligne den med de specifikke symboler på hvert produkt.


RØGUDGANG FOROVEN

RØGUDGANG BAGTIL

RØGUDGANG SIDE

S.C.P. THE COMBUSTION REVOLUTION

Et nyt fordelagtigt forbrændingssystem kaldet S.C.P. (Clean Combustion System) er udviklet fra de tekniske undersøgelser, der udføres af Edilkamin, leder inden for ovn og pejsteknologi. Et innovativt system, der garanterer renere forbrændingsprodukter og større varmeffektivitet. Faktisk er processen efter en god “primær forbrænding”, der er opnået ved hjælp af en revolutionerende forbrændingsmidlets luftfordelingsmetode optimeret takket være “efterforbrænding”. Luften til “efterforbrænding” indføres i brændeovnen inden for rammerne af det samme system (SCP) for at muliggøre lavere forureningsniveauer (CO) og yderligere varmegenvinding.


FORCED VENTILATION SYSTEM

Alle Edilkamin brændeovne er udstyret med et tvungen ventilationssystem. Edilkamin-teknologien har udviklet et system af fans til optimering af ovnens effektivitet, som yderligere styrker varmeudgangen.


NATURAL CONVECTION

RADIO CONTROL/REMOTE CONTROL:

Giver mulighed for at udføre de normale operationer på det synoptiske panel. Det er derfor muligt: at tænde / slukke for ovnen, styre den manuelle fase og styre den automatiske fase.


REMOTE CONTROL WITH DISPLAY

THE SYNOPTIC PANEL

Tillader styring og styring af alle ovnefunktioner, samt justering af parametre


HOURLY PROGRAMMER

Program automatisk tænd / sluk på det ønskede tidspunkt.


AUTOMATISK ELLER MANUEL FUNKTION

CONFORT CLIMA

En udvidelse af begrebet funktion i automatisk, hvilket betyder, at ovnen slukker for at nå den ønskede temperatur og tænder igen, når temperaturen falder (brug kun i isolerede små værelser, så funktionen ikke aktiveres kontinuerligt).


AUTOCHECK

Når det er koldt, hvilket gør det muligt at identificere eventuelle problemer med det samme.


CRUCIBLE AUTOMATIC CLEANING

På grund af mange timers uafbrudt funktion. Undlad at udelukke rutinemæssig rengøring, der skal udføres, når ovnen er kold (se teknisk kort).


PREPARATION FOR MANAGEMENT AT A DISTANCE

Ved at tilslutte en telefonrespons / combiner til printkortet er det muligt at tænde ovnen i en afstand via telefon / smartphone


VARMT LUFTUDSATS

FIRE CONTROL

Automatisk forbrændingskontrol


LEONARDO SYSTEM

Systemet kan automatisk styre pelletforbrænding. Konstant opdage de vigtigste parametre for forbrænding, og intervenerer derfor for at sikre optimal drift og brændstofbesparelser.


PASSIVT HUS

Lufttætte ovne trækker luft direkte fra udendørs. Disse enheder er ideelle til brug i moderne passive huse, hvor effektiv opvarmning sikres ved høje niveauer af varmeisolering.


3C SYSTEM

Innovativ keramisk forbrænding med katalysator enhed, der øger forbrændingstemperaturen, sikrer høj effektivitet, samtidig med at emissionerne reduceres væsentligt.


E-BRUSHER

Kontrolenhed til centraliseret styring af forskellige komponenter i et varmeanlæg: solpaneler, stråleplader, puffer, kedler til varmt vand osv.


SONDA LAMBDA

Sonde placeret på dampbanen for at optimere forbrændingen. Det giver mulighed for en perfekt forbrændingskontrol: Ved at detektere mængden af ilt i dampene reguleres det forbrændingsluftens indløb og brugen af pellets for at opnå optimal effektivitet, brændstofbesparelse og varme, der passer til dit hjem.


AIR-TIGHT

Ideelle moderne, passive huse, hvor isolering ud til er afgørende.


NIGHT FUNCTION

Det giver mulighed for at programmere den forsinkede slukning af ovnen på det ønskede tidspunkt.


RELAXATION FUNCTION

Det giver mulighed for at deaktivere tvungen ventilation og at opretholde naturlig konvektion for maksimal stilhed.


WI-FI

EKLEANER

EKleaner-systemet udfører en automatisk dobbeltrengøring af brændskålen og turbulatorerne.


TURBO

Turbo-funktion: gør det muligt at levere varm luft ved maksimal effekt og ved maksimal hastighed for hurtig opvarmning af installationslokalet og spredning af varme i hele rummet.

ECODESIGN

Dette definerer de minimumskrav, som apparater, der brænder fast brændsel til opvarmning, skal overholde for at blive optaget på det europæiske marked, kedler fra 2020, for alle andre produkter fra 2022.


ENERGY EFFICIENCY CLASS


Den forbinder pilleovnen med hjemmets wi-fi-netværk. Det er muligt at styre opvarmningen via Mind Remote radiostyring, APP The Mind, display eller telefonopkald.


EASY TIMER
Forenkling af forsinket on/off programmering