Pilleovns service

Pilleovns service af en professionel tekniker

En pilleovn er et møbel på lige fod med alle andre i dit hjem. Men i modsætning til andre møbler, kan pilleovnen gå i stykker, hvis den ikke vedligeholdes ordentligt. En sofa kan måske godt klare at være lidt støvet, men hvis der opsamles for meget støv i en pilleovn, kan det skabe problemer med effektiviteten over tid – og det vil koste dig både tid og penge på varmebudgettet. Noget af vedligeholdelsen og rengøringen kan du selv stå for, men der er også brug for professionel pilleovns service, hvis du skal være sikker på, at alting fungerer, som det bør. Derfor tilbyder vi i Dianapilleovn at udføre service på din pilleovn. På den måde kan du trygt stole på, at din pilleovn er i tip-top stand.

Vi har flere års erfaringer, når det kommer til service af pilleovne, og vi har arbejdet med mange forskellige mærker. Vi udfører bl.a. service på de mærker, vi selv sælger, såsom Edilkamin, Thermorossi og Zibro træpilleovne. Vil du bestille service til din træpilleovn, eller har du spørgsmål til os? Så hold dig endelig ikke tilbage fra at ringe eller skrive til os – vi sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail.

Service af træpilleovn koster 1.790 kr. inkl. moms.

Derfor skal du lade os servicere din pilleovn

Der er flere årsager til, at du skal lade os servicere din pilleovn frem for andre, specielt hvis du har købt den hos os. For det første, så taler vores service tekniker “samme sprog” som din italienske pilleovn. Og det er ikke kun kækt sagt – han har nemlig bestået de nødvendige kurser hos pilleovnens producenter i Italien og ved derfor præcis, hvad der skal tjekkes og hvordan det skal gøres.

For det andet så overholder vi altid vores aftaler. Når du har bestilt pilleovns service hos os, så kommer vi altid til den aftale tid, og hvis der skulle ske ændringer, så informerer vi om dem i god tid. Desuden skal du ikke bekymre dig om hverken oprydning eller noget som helst, når vi tager afsted igen. Vi rydder altid op efter os, så der ikke vil være noget tegn på, at vi har være der – ud over at din pilleovn selvfølgelig kører meget bedre, end før vi kom!

Sidst men ikke mindst foretager vi ikke kun et servicetjek af din træpilleovn. Vi har også en række forskellige sekundære opgaver, som vi tager os af når vi kommer på servicebesøg. Vi anbefaler, at du selv løbende rengør din pilleovn, men når vi laver et servicetjek, så foretager vi en grundig rengøring af hele pilleovnen, samt indregulering og finjustering af det hele. På den måde kan vi f.eks. være med til at nedsætte støjen og gøre ovnen mere effektiv.

Normalt foretager vi ikke udskiftning af gløderør, men vi kan godt gøre det, hvis din pilleovn har kørt i over to år eller bare har savnet lidt kærlighed. Vi udskifter dog aldrig gløderør uden foregående aftale.

Din lokale forhandler af pilleovne